Beoordelingen van Sushi 8 Drunen

Recente recensies van Sushi 8 Drunen

4 sterren na 106 reviews

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, kwaliteit sushi, met name de rijst, viel ons klein beetje tegen eerlijk gezegd maar misschien zijn wij verwend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor ons qua prijs kwaliteit niet voor herhaling vatbaar. Met name de Japanse kipnuggets leken kruimels die in een bakje kibbeling over blijven. En daar moesten we maarliefst 5,50E voor neertellen.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur te laat en dus waren bv de garnalen koud. Het over het algemeen matig van smaak.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, we hebben weer genoten van de lekkere hapjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, we hebben weer genoten van de lekkere hapjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker hoor! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Je krijgt een berichtje als de bestelling onderweg is en de afgesproken tijk klopte nagenoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk de party- en quality schalen en loempiaatjes! En grappig de koerier met rugzak.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat bezorgt, maar het was het wachten waard. Heerlijke sushi.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere en mooie sushi! Helaas wel een stukje plastic in mijn sushi en was de bezorging een half uur later, maar kan ik begrijpen met niet verwachte drukte. Verder super lekker en genoten!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker zeker voor herhaling vatbaar

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is goed. Lekker en netjes geleverd. Top

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en het was weer super. Weer precies op tijd geleverd

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geachte Sushi 8, De sushi was niet bijzonder. Ik had het idee dat hij niet vers was. Voor mij niet voor herhaling vatbaar, jammer.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Salmon lovers pakket besteld. Zag er prima uit en smaakte voortreffelijk. Gaan we zeker nog een keer doen.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijk te vroeg bereid. Niet vers . Niet voor herhaling vatbaar

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren helaas niet erg enthousiast. De warme snacks waren al koud (terwijl we gewoon in Drunen wonen) en de sushi vonden we erg grof/slordig gemaakt. Wij zullen een volgende keer daarom waarschijnlijk weer naar Waalwijk uitwijken.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar👍

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi daar echt niks op aan te merken. Helaas wel iets aan de wat duurdere kant met sommige dingen en de soja was wat dunnetjes

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ! Voor herhaling vatbaar l.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Stipte en vriendelijke bezorging. Ga zo door!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om mijn verjaardag te vieren, ondanks de crisis heerlijk kunnen genieten van de verrukkelijke sushi die ze hier maken! De sushiboxen zijn ook erg ideaal, echt een aanwinst voor Drunen. Bezorging was enkel niet helemaal op tijd , 10 minuutjes speling vind ik geen verschil maken na wat ik heb kunnen proeven. Ze maken echt een specialiteit van het concept sushi.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het leek of er verse en niet zo verse sushii bij zaten.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd en erg vriendelijk. Sushi was heerlijk. Ruim voldoende gember en wasabi. Alleen de Tekka Maki ging qua maatvoering alle kanten op . Maar zeker voor herhaling vatbaar!!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Producten juiste temperatuur en smaak dus wij hebben heerlijk gegeten!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd! En het eten was erg lekker!!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zag er lekker uit en dat was het ook super hoor volgende keer weer

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Je krijgt er weinig sojasaus bij. Tip om dit extra te bestellen. Dit zijn wij niet gewend van andere sushi restaurants. Wij hadden om half 5 het idee om sushi te gaan eten. Volgens website was de vroegste levertijd 18.00 uur en sushi is uiteindelijk om 18.30 uur geleverd. Volgende keer gaan wij misschien toch maar weer zelf halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi,netjes verpakt echt top ,alleen een flesje saus erbij besteld en deze niet gekregen ,wel betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was 20 minuten later dan aangegeven tijd. Verder was het goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van de producten..goed Service: moest 20 Minuten wachten op de bestelling in ruimte waar de meesten geen mondkapjes meenden te moeten dragen. Presentatie: een Japanse chef zou waarschijnlijk een beroerte gekregen hebben van het geheel. Enorme stukken tonijn en zalm, moeilijk te behappen. De Rolls bedolven onder een laag surimi (krab volgens menu) . Bijlagen die meestal inclusief zijn hier tegen betaling. Ik hoop dat dit nog verbetert omdat men pas geopend was...probeer het nog een keer over een week of zo, anders prefereer ik een rit naar Vlijmen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi ... aan te raden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker! Jammer alleen dat deze wat verlaat was, warme gerechtjes waren meer lauw dan nog echt warm helaas, smaak was wel top. Gelukkig had ik zelf nog sojasaus.. deze zat er niet bij..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi! Vers, smaakvol kortom heerlijk. Hier zullen wij wel vaker bestellen.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, de speciale zijn echt kleine kunstwerkjes, top hoor

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit sushi en precies op tijd. Minpuntje is de beperkte hoeveelheid sojasaus, gember en wasabi.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar. Was precies op tijd bezorgd en lekkere verse sushi

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Echt de moeite waard!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch lekker

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en gewoon ontzettend lekker allemaal. Voor herhaling vatbaar.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je de Pokebowl niet zelf samen kunt stellen. Erg veel rijst en topping karig. Alles was wel lekker vers. Maar helaas voor ons niet meer.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker! Ga zeker vaker bestellen!!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, netjes op tijd thuis gebracht. Helemaal blij dat we dit in Drunen hebben :-)

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! Optijd bezorgd en makkelijk te bestellen duidelijke foto’s. Zodat je weet wat je besteld is niet op veel websites. Belangrijkste dat het ook nog eens goed smaakte, warm was en vers. Ik ben om!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, wel wat duurder, maar goed verzorgd en binnen beloofde tijd geleverd. Heel fijn dat het minimale bestelbedrag redelijk is. Omdat er namelijk overal te weinig rekening gehouden wordt met alleenstaande mensen. Hoop dat het zo blijft. Dank daarvoor.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd en verkeerd geleverde onderdeel werd snel nageleverd. De sushi zelf vind ik vooral grof, grote stukken met grote stukken vulling erin. De sashimi onregelmatig gesneden met plakken van meer dan een 1,5 cm dik. Misschien de nieuwigheid want ze zijn net open, maar het mag allemaal wel wat verfijnder. Smaak was verder OK, weinig uitgesproken. Tip: gebruik Japanse mayonaise en Japanse peper.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging prima , alleen misten we de gember.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, zag er goed uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed verzorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wat koud moest zijn was lekker, alleen jammer dat we 2 uur hebben moeten wachten. Extra’s erbij gedaan maar dat was koud. Compensatie was erg matig. Jammer voor een nieuwe formule, toch maar weer terug naar Vlijmen en Den Bosch

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel ok, maar niets bijzonders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. Mooi opgemaakt, goed op smaak en heerlijke verse producten. Bezorging was netjes en perfect op tijd. Mijn complimenten. Ik ga zeker vaker bij u bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten. Alles erg vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heel lekker gegeten. Ze waren super lekker.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was 45 min te laat klaar. Sushi was lekker maar niet bijzonder en viel uit elkaar.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de sushi was prima. Het was goed vers, niet zuinig gedaan met de vullingen en het zag er goed uit. Maar... de bezorging was niet goed. We hadden om 13u besteld zodat ze netjes om 19u konden leveren. Je denkt; op tijd besteld en om 19u zal het geen topdrukte zijn. Om 19:30u had ik gebeld want we hadden nog geen eten ontvangen, excuses gehoord en we zouden 20 minuten later het eten krijgen. Om 20:15 (!!!) Nog steeds geen sushi... na nog een keer gebeld te hebben hadden we om 20:30 het eten. Ander half uur na onze bezorgingtijd, belachelijk!!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, alleen jammer dat er veel te veel bestellingen waren en er ruim een uur vertraging was op de afhaaltijd. Er werd hard gewerkt en in alle rust, de sushi was vers en smaakvol!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De online bestelling ging zeer gemakkelijk ...de levering aan huis was vriendelijk...en de sushi....HEERLIJK wij hebben er van genoten voor herhaling vatbaar EEN AANWINST VOOR ONS

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1. Zeker erg vers en grote hoeveelheid. 2. 1,5u moeten wachten op levering. Geen goede duidelijke onderscheid te maken van de sushi's. Erg veel saus en extra's erbovenop. Vis en vlees bij elkaar in verpakking. Geen beschrijving op verpakking wat erin zit.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi! Helaas wel ruim 45 minuten later bezorgd dan gewenst zonder iets te laten weten.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was half uur te laat

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eigen keuze sushi was lekker rest was helaas niet zoals verwacht, weinig voor wat je ervoor betaald en 50 min langer moeten wachten dan gepland..

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed, maar we moesten te lang wachter.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

prima

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange wachtijd, ontzettend duur voor de hoeveelheid en kwaliteit wat je krijgt. Niet volgens onze verwachting of wat we gewend zijn van concurrenten uit Waalwijk of Vlijmen. Moeten zelfs voor de eetstokjes extra betalen. Voor ons nooit meer.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker echt een aanrader!!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi! Alleen jammer dat het 45 minuten te laat was.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit heerlijk en vers. Bezorging later dan besteld, ik houd het vooralsnog maar op opstartprobleempjes.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi was erg goed. Smaakte erg lekker. Geen fan van de soja saus die erbij zat, deze smaakte alsof er water bij gedaan was. Genoeg eetstokjes bij de bestelling. In de banner staat per 15 euro 1 paar stokjes. Wellicht een idee om dit ook in de bestelling te plaatsen zodat men een overzicht heeft aan gratis stokjes/ sojasaus (daar de banner constant verandert.) Ook de Gyoza, kip, en lente rolletjes waren erg smakelijk (wel miste de chili en teriyaki saus). Op de site stond niet dat de 8bowl rijst bevatte (hoewel logisch, de rest van de ingrediënten waren wel vermeld). De kip van deze bowl was op randje van gaar (beetje roze achtig nog en smaakte ook dat het nog wel even iets langer had mogen bakken). Eindconclusie van onze eerste ervaring met sushi8, er gaan zeker vaker bestellingen komen. Ondanks de missende sausjes + de 8bowl, was de sushi erg lekker en vers. En we hebben ieder moment genoten van de bestelling.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! daarbij ook nog snel geleverd!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top word zeker herhaald

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed, maar een deel van de bestelling ontbrak.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mn vriendin hield eindelijk haar klep dicht dus zal vast gesmaakt hebben, was keurig optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Erg klantvriendelijk. Netjes gebeld dat ze iets later waren met bezorgen. Wel zat de vlees sushi in hetzelfde bakje als de bus sushi, dat had ik liever appart gezien. Op de bestel pagina (via mobiel) zie ik niet hoeveel stuks er geleverd worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling moet je bezorgtijd aangeven . Als je dan 40 minuten moet wachten komt dat niet goed over en is zeker bij de start van een bedrijf een drempel om een volgende keer te bestellen. Ook geen excuus bij bezorging zelf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging een half uur te laat en daardoor de warme gerechten zelf weer in de magnetron op kunnen warmen. Verder was het wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging, ik had bij de opmerkingen duidelijk en netjes neergeschreven dat jullie niet moesten aanbellen ivm slapende kinderen. Vervolgens wordt er bezorgd en hard en lang aangebeld......gevolg, huilende wakkere kinderen.. Kwaliteit, we hebben een box voor 2 a 3 personen besteld, zat 1 klein flesje sojasaus in de gehele bestelling, te weinig voor 2 personen dus. Sushi zelf vielen sommigen rollen uit elkaar waar anderen met z'n 4en aan elkaar geplakt bleven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel makkelijk bestelsysteem! Heerlijke sushi. Echt voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later bezorgt dan de geplande tijd, Maar de sushi was erg lekker. Tot de volgende ronde😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan goed! Verse sushi, goede smaak, uitstekende levering. Een aanwinst voor Drunen! Wij gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Bezorging iets te laat. Maar was de openingsdag dus kan gebeuren. Was het wachten waard

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, alleen werd dit en half uur te laat bezorgd.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk sushi in Drunen en het was heerlijk. Op de eerste dag besteld en wij waren duidelijk niet de enige. Wat er mis ging werd meer dan keurig opgelost. Wij gaan zeker weer bestellen!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de bijgerechten koud waren. Dit doorgecommuniceerd naar jullie en het eten werd opnieuw gemaakt en gebracht naar ons. Goede service en jullie staan zeker klaar voor de klant. Complimenten hiervoor

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker maar de rijst was wel een beetje plakkerig.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst bij jullie besteld; meteen op de dag van opening. Keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Kwaliteit was goed en het zag er ook lekker uit. Heel tevreden dus!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Goed verpakt en keurig op tijd bezorgd.