Beoordelingen van Sushi 8 Drunen

Recente recensies van Sushi 8 Drunen

4 sterren na 273 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always. Het was weer heerlijk. Altijd een feestje om sushi te krijgen van jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Was super...de sushi is heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van de heerlijke sushi die bezorgd werd door een vriendelijk meisje

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi welke perfect op tijd bezorgd is! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker. Op tijd levering. Prima dus !

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, alleen de stokjes en soja was vergeten.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

California vonden we niet zo, de special rollen daarentegen waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol en weer op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was makkelijk te bestellen, stond op tijd klaar. De warme gerechten waren net gemaakt dus alles was vers en lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers eten. Helaas worden de portie wel steeds kleiner.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers bereid, rijkelijk gevuld, goede prijs-kwaliteit verhouding

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en stond al klaar op de afgesproken tijd. Ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, voor variatie ga ik de volgende keer wel een andere box. Jammer dat er veel minder sojasaus bij zat dan de vorige keer, verre van genoeg. Vriendelijke bezorger en mooi op tijd.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, we hebben ervan genoten.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was prima verzorgd, erg lekker en op de tijd die was afgesproken, met voorafgaand nog een mailtje dat men onderweg was.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect. Lekkere hapjes. Goed verzorgd. Bestellen en bezorgen probleemloos en stipt.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur moeten wachten maar de sushi zelf was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goeie sushi. Toch zou ik de kaart nog wat uitbreiding met warme gerechtjes zoals een soepje, inktvis ringen enz..

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

In de ochtend besteld. Voor 19:30 vanuit waalwijk klokslag 19:30 bij jullie helaas nog niet klaar moest nog een half uur wachten. Dit ben ik niet gewend ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! En goed gevuld ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was niet helemaal goed gegaan, maar ze hebben het fantastisch opgelost. Eten is altijd zeer goed en op smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een veggie bowl met vis?? Dan kan echt niet. Sushi was lekker en bezorging stipt op tijd

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd gebracht, we hebben er weer heerlijk van genoten.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi en service was heel erg prettig!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij opmerkingen bij de bestelling had ik aangegeven: Beef carpaccio en ebi tempura rolls graag zonder komkommer. Helaas zat er toch komkommer in de ebi tempura rolls, bovendien zat er ook komkommer in de Crispy Chicken Rolls terwijl dit niet op de website vermeld staat. Al het andere was wel lekker

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd leuk om jullie bestelling waar dan weer iets handgeschreven op staat!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal happy!!! Super bedankt! We komen snel weer terug

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de 2e keer sushi besteld, het was weer super lekker!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw prima sushi alleen konden we pas laat afhalen. Tip: geef bij afhalen tijdens bestellen al aan wat de verwachtte afhaaltijd wordt.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas een verkeerde rol ontvangen wat jammer was (ik heb jullie hier over gemaild) maar de sushi was gelukkig verder prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Had nooit verwacht dat n keten met meerdere locaties dit soort lage kwaliteit shusi zou verkopen. En dan nog tegen de gevraagde bedragen. Hiervoor mag je echt goede shusi verwachten gemaakt van goede verse grondstoffen ipv uit blik de vis vullingen. Bijzonder jammer, was erg blij met een shusi plek in de buurt! Hou hé geld in hé zak en haal maar shusi bij Albert, zelfs die is lekkerder! Echt jammer!

Reactie van Sushi 8:Beste Simon, Hoe komt u erbij dat wij vis gebruiken uit blik? Er wordt elke dag verse vis geleverd. Daarnaast koken wij ons eigen visvulling voor de 'Spicy Salmon' en de 'Wasabi Tuna'. Uw bewering klopt helemaal niet. Met vriendelijke groet, Sushi Eight

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goeie kwaliteit en goeie smaak. Pakket is een leuke afwisseling tussen verschillende sushi. Is zeker aan te bevelen! Wel jammer dat ze niet in Baardwijk bezorgen, is toch erg dichtbij vanuit Drunen

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alrijd keurig op de afgesproken tijd. Gisteren een extra leuke verrassing. Op se tas stond 'eet smakelijk' en een vrolijk poppetje. Dit vindt ik zo leuk! Extra compliment voor de bezorgster. Super blij mee!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten. Was heerlijk en goed verzorgd. Op tijd geleverd. Compliment.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk verse sushi

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede service. Fijn dat Sushi8 in Drunen zit!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en op de bestelde tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en het eten was weer erg lekker, kan het iedereen aanbevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar weer. Ondanks de kou buiten en de bezorging per scooter was de temperatuur van de mini-loempia’s voldoende hoog wat getuigt van goede planning en levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en heerlijke sushi

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Goed verpakt en verse sushi! Tot de volgende keer!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker maar de wow-factor was het niet. De verse sushi van bv. Ah XL smaakt hetzelfde. Een keer geprobeerd omdat ik toch in Drunen was en omdat ze niet in Waalwijk bezorgen zelf afgehaald. Volgende keer weer gewoon Sakura!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Nu twee keer besteld, je krijgt hier echt waar voor je geld. Vriendelijk personeel en hele lekkere sushi. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi 8 besteld, er zat een veel te dun plakje vis op de sushi op zowel de tonijn als de zalm. Heel jammer rijst smaakte prima. De sushi bowl tonijn was wel erg lekker. Bezorging netjes op tijd. Prima service.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was zeer verrast.. De snelheid van de bereiding was keurig op de afgesproken tijd klaar. (4 min. moeten wachten) Het eten was zalig en dus voor herhaling vatbaar. Alleen is het erg jammer dat jullie niet in Waalwijk bezorgen. En ik had van te voren een aantal keer jullie te bellen voor informatie, maar er werd niet opgenomen op het telefoonnummer wat op de website staat aangegeven. maar op de laatste 2 dingetjes na erg tevreden.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was jarig en de jarige mag altijd kiezen wat hij wil eten. Dus ik bestel om 16:30 Sushi. Hij was de vorige keer heel lekker en toen de bezorgtijd uit liep werden we meteen gebeld. Ze waren toen 10/15 min later. Geen probleem want ze hadden netjes gebeld. Deze keer liep de besteltijd uit. Ik had 18:00 uur bezorgen aangegeven. Ik kreeg een mail om 18:06 dat onze bestelling onderweg is. Om 18:30 komen ze met de bezorging. Ik heb geprobeerd ze te bellen maar namen niet op. En wat ik al dacht was ook zo, de warme hapjes waren koud. Ze belde mij om 18:35 uur terug. Toen heb ik dat aangegeven. Ik heb gezegd dat ik warme hapjes nagebracht wil hebben. Dat hebben ze meteen gedaan. Die waren er om 19:00 uur met een extra portie mini loempia's. Heel netjes van ze maar dat maakt het feestje van lekker sushi bestellen op je verjaardag er niet beter op. Deze keer waren de sushi rollen met tonijn niet lekker. De vliesjes in de tonijn waren hard en kon je niet weg kauwen. Jammer voor deze keer,

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten het was heerlijk! En bedankt voor de verrassing 👌🏼

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, netjes op tijd klaar en voor een passende prijs. Wij komen zeker terug!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Droog, vlak van smaak, zijn meer kwaliteit gewend tegen lagere prijs..

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten voor herhaling vatbaar

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en goede service.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld sinds in Drunen Sushi-8 aanwezig is. Zelfde onberispelijke kwaliteit als vorige bestelling. Vriendelijke bezorger maakt het compleet. Vakmanschap!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed. Aanrader.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag de studentenbond geprobeerd. Lekker gegeten maar niet spectaculair. Dan moet je toch wat luxer bestellen zoals we vorige keer gedaan hebben. Dan heb je ook wat meer variatie.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de sushi met tonijn niet zo lekker!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smakelijke sushi en erg vers. Stond keurig klaar om af te halen na de on-line bestelling. Goede porties. Aanrader.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sashimi en sushi keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel en goed, goede prijs/kwaliteit verhouding dikke 8.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar en de sushi was heerlijk!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en de bezorging volgens afspraak. Gevraagd om extra sojasaus en deze ook gekregen. De vorige keer was dit namelijk te weinig. De warme gerechtjes waren ook goed warm

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi smaakte oud

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor een prima prijs! Vers en keurig op tijd bezorgd.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top heerlijke sushi

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, blij met de goedkopere boxen. Er zat alleen te net te weinig soyasaus bij.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk om te bestellen, wordt vers gemaakt en erg lekker.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker sushi voor een goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een feestje in het mondtje dus prima sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ziet er top uit en super lekker. Jammer dat het een half uur later werd bezorgd dan de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was dit keer ok, alleen de bezorging was een half uur later dan het afgesproken tijdstip. Bovendien waren de warme gerechten koud. Na een belletje kregen wij de warme gerechten opnieuw en nu warm geleverd en de excuses voor de vertraging in eerste instantie. Door het herstel toch drie sterren anders waren het er minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vandaag voor de eerste keer besteld bij Sushi8 en we hebben bijzonder lekker gegeten. Ook fijn dat het precies op de afgesproken tijd afgegeven werd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, enige was dat de loempiaatjes al koud waren de bestelling later kwam dan beloofd, maar heel netjes dat er gebeld werd om excuses aan te bieden. Ga zeker nog wel een keer bestelllen. Succes met de zaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekkere sushi,ook echt keurig verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3de keer besteld en wederom weer netjes op tijd en alles wat ik besteld had was vers en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was echt heel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker goede kwaliteit. Aanrader

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas minder dan dat we gewend zijn, Zalm was smaak slecht Prima voor een keer, volgende keer toch ergens anders bestellen

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk!!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, maar zeker ook lekkerder sushi op. Wij missen wel eten voor de niet sushi liefhebber in huis. Bezorging was goed. Vriendelijk en netjes op tijd.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, studentbox met wat bijgerechten, op tijd geleverd. Lekker gegeten.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgt en het was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sashimi. Goede service. Vriendelijk personeel.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Megalekker en megasnel bezorgd!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was helemaal goed, en iedereen heeft heerlijk gegeten.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom een prima bezorging en de sushi was lekker en voldoende. Ja het bestellen is nog evenwennen en heeft nog wat aandacht nodig van de bouwer.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoed, heerlijk, vers. Kan niet anders zeggen

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heelijk! Mijn nichtjes was ook weer helemaal blij met de sushi😊

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en ook de warme gerechten zoals ebi fry zijn erg lekker. Bezorging volgens afspraak. Heel tevreden en wij hebben al meerdere keren besteld.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Decemberbox besteld het was allemaal heel lekker. Alleen een min puntje dat je transactie kosten moet betalen.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijk Ik had extra tonijn bij besteld.... misschien vergeten toe te voegen De smaak was lekker

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schaaltjes waren keurig opgemaakt en de bezorger was correct en vriendelijk!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette service! Waren op tijd zodat we snel konden genieten van de lekkere sushi!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Goed verzorgde en op tijd bezorgde bestelling. Ben meer dan tevreden, is voor herhaling vatbaar.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al 2x besteld en super lekker gegeten

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten vers! Wel lang moeten wachten maar het was wel op zondag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren reserveer ik voor absolute, ongeëvenaarde topkwaliteit. Dat dus net niet, maar zeker goed.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extreem slechte service. Zelf achteraan moeten bellen om te vragen waar mijn eten blijft toen bleek het nog op de balie te staan. Ook zeer triest hoe weinig sojasaus en stokjes erbij zitten bij een bestelling van bijna 70 stuks krijg je alsnog maar 1 potje sojasaus. Een afrader dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Tot de volgende ronde👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en een fijne service. Personeel is super vriendelijk in 1 woord top!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte goed! Ik had om 16.45 besteld. Kreeg een bevestiging per mail dat het om 18.15 bezorgd zou worden. Kreeg om 18.20 een mail dat het onderweg was. Uiteindelijk gebeld om 19.00. Werd eerst gezegd dat ik niets had besteld en alles van de dag al was bezorgd. Erna vertelde de medewerker dat ik een verkeerde datum had aangevinkt. Maar doordat ik wel een mail had ontvangen met dat het onderweg was en om 18.15 bezorgd zou worden, was dit voor mij niet duidelijk. Er stond nergens dat ik een andere datum had geselecteerd dan vandaag, erg vaag. Maar heb dus rond 20.00 uiteindelijk pas de Sushi gekregen. De hele avond gewacht met een jong kind, zonder eten. Dus dat was wel even een domper op 2e kerstdag. Tip: Vermeld in de bevestigingsmail de datum van de bestelling en stuur geen geautomatiseerde mail met dat je onderweg bent. Dat is erg verwarrend.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer besteld. Was wel weer lekker. Maar te veel gefrituurde en gepaneerde vulling in de sushi- rols. Volgende keer rijden we weer naar het plein in Vlijmen. Werk meer met verse tonijn en zalm enz....

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen heeft nog wat aandacht nodig, maar daarna... Super. De informatie daarna was geweldig. De levering was precies op tijd, en de producten waren super lekker. Onze gasten, onze zoon en vrouw, heb en genoten net als onze beide kleindochters. Voor herhaling vatbaar, dus BEDANKT

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivered exactly on time. Food was great and the salad bowl was huge. Nice quality sushi, thank you!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende mails gehad, en al gebeld dat er iets niet klopt met de bestelling en levering. Jullie weten dat het voor tweede kerstdag moet zijn. Miss daar snel iets aan gaan doen , dat het zo snel mogelijk goed gaat verlopen Kijk graag uit naar onze bestelling voor tweede kerstdag, ben benieuwd alvast fijne dagen en blijf vooral gezond

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en heerlijke verse sushi

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De prijs van de bestelling ligt veel hoger dan andere aanbieders. Daarbij is de hoeveelheid minder dan bij andere zaken. De kwaliteit van de sushi is erg goed. Om interessant te blijven voor toekomstige bestellingen zal de prijs echt lager moeten. Anders zal mijn volgende bestelling elders worden geplaatst.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere sushi! Leertijd is ook prima, binnen de aangegeven tijd. Smaakte goed en lekker vers. Ik vind alleen dat Sushi 8 te weinig sojasaus erbij doet. Dit is niet in verhouding tot de hoeveelheid sushi. Dit is eigenlijk het enige “minpuntje”! Erg leuk ook dat Drunen een sushi-zaak heeft!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een goede maaltijd - kom zeker nog een keer langs. Wel wat tips: - ik zou een box proberen te presenteren in 1 schaal….. heb ik bij jullie con-collega gezien, dat ziet er 'leuker' uit.. zeker in de feestelijke periode. - voor mij was niet duidelijk of de wasabi / gember bij de box zat - dus ik heb 1 Wasabi en 1 Gember erbij bested..... de Wasabi was veel te veel, Gember kan ik best meer van op. - portie Wasabi misschien kleiner maken - ik zou, dit heb ik nog niet gezien bij meer Sushi restaurant, de optie erbij te kunnen geven om bepaalde berechten binnen een box te super-sizen. Zelfde als bij de McDonalds met een Happy Meal... bijv. bepaalde soorten dubbele portie (ik snap dat je dit ook apart kan doen met losse ingredienten) - vragen naar extra side gerechten - drankje erbij ? Suc6 de komende dagen - en een 'stay safe' Kerst !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgt op de gekozen tijd door een vriendelijke vrouw. Sushi zelf was vers en lekker. Zeker aan te raden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en alles op tijd geleverd! Zeker een aanrader.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere verse sushi, uietekende kwaliteit producten. Bezorging duurde wel 20 min langer dan aangegeven. Bezorgster bood netjes haar excuses aan.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uurtje na de geplande tijd. Misschien is het een idee om te bezorgen in tijdsblokken ipv een afgesproken tijd. Maar het was erg lekker!! De warme dingen, waren goed warm! Voor herhaling vatbaar!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze eerste bestelling maar zeker voor herhaling vatbaar: heerlijk!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en stipt op tijd volgende keer maar meer bestellen 😆

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk bezorging en overheerlijke sushi

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen via de site. De bestelling is op de afgesproken tijd bezorgd. We hebben heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, vers en smakelijk. Hadden een student box met goede variëteit. Wel vrij prijzig eerlijk gezegd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi voor een schappelijke prijs. OP afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed aanwinst voor het dorp

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Heerlijk! En vlot en op tijd bezorgd.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en prima gegeten!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had bestelling geplaatst en helaas de datum vergeten. Even gebeld en het was geen probleem om de datum alsnog aan te passen. Chapeau.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekker gegeten!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie waren mooi op tijd en het was erg lekker.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit. Super lekker gegeten!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verrassende combinaties goed verzorgt!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden over de kwaliteit. Je merkt het vooral aan de tonijn. Ik was blij verrast! Ik ben fan!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima -chinese- sushi op tijd gebracht! Kleine porties voir grote eters helaas. Verpakking wijkt af van foto’s maar wel compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en erg vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matige sushi. Krijgt voor 2 personen maar één flesje sojasaus (nog nóóit ergens meegemaakt) en de sushi wordt droog geleverd (geen wasabimayo of iets van saus op de sushi stukjes) ook nog nooit bij een andere tent meegemaakt. Ik zou dat extra voortaan wel erbij gaan doen, anders rij ik liever een stukje verder voor die extra’s.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekkere sushi 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede smaakvolle sushi! De no raw is een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het heerlijk! Maar wat jammer dat je voor zoveel geld toch in verhouding weinig krijgt. Maar we hebben echt gesmuld!!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en op tijd bezorgd. Wel wat karig met de sojasaus

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi, wordt netjes optijd geleverd en met sinterklaas zelfs extra leuk aangekleed. Top service👌

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goed op smaak en uitstekende bezorging. Echt een aanrader!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd en het eten was top.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerst zelf voor t avond eten een actie box gekocht, zo blij met de kwaliteit dat ik er nog 1 voor mijn man na zijn werk gehaald heb 😬 heerlijk was het 5sterren zeker verdiend

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had s middags al besteld voor 17:30u. Het stond al netjes klaar om 17:30u. Ik heb lekker gegeten en zeker een aanrader.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, kwaliteit sushi, met name de rijst, viel ons klein beetje tegen eerlijk gezegd maar misschien zijn wij verwend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor ons qua prijs kwaliteit niet voor herhaling vatbaar. Met name de Japanse kipnuggets leken kruimels die in een bakje kibbeling over blijven. En daar moesten we maarliefst 5,50E voor neertellen.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur te laat en dus waren bv de garnalen koud. Het over het algemeen matig van smaak.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, we hebben weer genoten van de lekkere hapjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, we hebben weer genoten van de lekkere hapjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker hoor! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Je krijgt een berichtje als de bestelling onderweg is en de afgesproken tijk klopte nagenoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk de party- en quality schalen en loempiaatjes! En grappig de koerier met rugzak.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat bezorgt, maar het was het wachten waard. Heerlijke sushi.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere en mooie sushi! Helaas wel een stukje plastic in mijn sushi en was de bezorging een half uur later, maar kan ik begrijpen met niet verwachte drukte. Verder super lekker en genoten!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker zeker voor herhaling vatbaar

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is goed. Lekker en netjes geleverd. Top

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en het was weer super. Weer precies op tijd geleverd

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geachte Sushi 8, De sushi was niet bijzonder. Ik had het idee dat hij niet vers was. Voor mij niet voor herhaling vatbaar, jammer.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Salmon lovers pakket besteld. Zag er prima uit en smaakte voortreffelijk. Gaan we zeker nog een keer doen.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijk te vroeg bereid. Niet vers . Niet voor herhaling vatbaar

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren helaas niet erg enthousiast. De warme snacks waren al koud (terwijl we gewoon in Drunen wonen) en de sushi vonden we erg grof/slordig gemaakt. Wij zullen een volgende keer daarom waarschijnlijk weer naar Waalwijk uitwijken.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar👍

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi daar echt niks op aan te merken. Helaas wel iets aan de wat duurdere kant met sommige dingen en de soja was wat dunnetjes

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ! Voor herhaling vatbaar l.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Stipte en vriendelijke bezorging. Ga zo door!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om mijn verjaardag te vieren, ondanks de crisis heerlijk kunnen genieten van de verrukkelijke sushi die ze hier maken! De sushiboxen zijn ook erg ideaal, echt een aanwinst voor Drunen. Bezorging was enkel niet helemaal op tijd , 10 minuutjes speling vind ik geen verschil maken na wat ik heb kunnen proeven. Ze maken echt een specialiteit van het concept sushi.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het leek of er verse en niet zo verse sushii bij zaten.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd en erg vriendelijk. Sushi was heerlijk. Ruim voldoende gember en wasabi. Alleen de Tekka Maki ging qua maatvoering alle kanten op . Maar zeker voor herhaling vatbaar!!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Producten juiste temperatuur en smaak dus wij hebben heerlijk gegeten!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd! En het eten was erg lekker!!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zag er lekker uit en dat was het ook super hoor volgende keer weer

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Je krijgt er weinig sojasaus bij. Tip om dit extra te bestellen. Dit zijn wij niet gewend van andere sushi restaurants. Wij hadden om half 5 het idee om sushi te gaan eten. Volgens website was de vroegste levertijd 18.00 uur en sushi is uiteindelijk om 18.30 uur geleverd. Volgende keer gaan wij misschien toch maar weer zelf halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi,netjes verpakt echt top ,alleen een flesje saus erbij besteld en deze niet gekregen ,wel betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was 20 minuten later dan aangegeven tijd. Verder was het goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van de producten..goed Service: moest 20 Minuten wachten op de bestelling in ruimte waar de meesten geen mondkapjes meenden te moeten dragen. Presentatie: een Japanse chef zou waarschijnlijk een beroerte gekregen hebben van het geheel. Enorme stukken tonijn en zalm, moeilijk te behappen. De Rolls bedolven onder een laag surimi (krab volgens menu) . Bijlagen die meestal inclusief zijn hier tegen betaling. Ik hoop dat dit nog verbetert omdat men pas geopend was...probeer het nog een keer over een week of zo, anders prefereer ik een rit naar Vlijmen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi ... aan te raden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker! Jammer alleen dat deze wat verlaat was, warme gerechtjes waren meer lauw dan nog echt warm helaas, smaak was wel top. Gelukkig had ik zelf nog sojasaus.. deze zat er niet bij..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi! Vers, smaakvol kortom heerlijk. Hier zullen wij wel vaker bestellen.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, de speciale zijn echt kleine kunstwerkjes, top hoor

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit sushi en precies op tijd. Minpuntje is de beperkte hoeveelheid sojasaus, gember en wasabi.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar. Was precies op tijd bezorgd en lekkere verse sushi

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Echt de moeite waard!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch lekker

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en gewoon ontzettend lekker allemaal. Voor herhaling vatbaar.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je de Pokebowl niet zelf samen kunt stellen. Erg veel rijst en topping karig. Alles was wel lekker vers. Maar helaas voor ons niet meer.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker! Ga zeker vaker bestellen!!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, netjes op tijd thuis gebracht. Helemaal blij dat we dit in Drunen hebben :-)

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! Optijd bezorgd en makkelijk te bestellen duidelijke foto’s. Zodat je weet wat je besteld is niet op veel websites. Belangrijkste dat het ook nog eens goed smaakte, warm was en vers. Ik ben om!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, wel wat duurder, maar goed verzorgd en binnen beloofde tijd geleverd. Heel fijn dat het minimale bestelbedrag redelijk is. Omdat er namelijk overal te weinig rekening gehouden wordt met alleenstaande mensen. Hoop dat het zo blijft. Dank daarvoor.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd en verkeerd geleverde onderdeel werd snel nageleverd. De sushi zelf vind ik vooral grof, grote stukken met grote stukken vulling erin. De sashimi onregelmatig gesneden met plakken van meer dan een 1,5 cm dik. Misschien de nieuwigheid want ze zijn net open, maar het mag allemaal wel wat verfijnder. Smaak was verder OK, weinig uitgesproken. Tip: gebruik Japanse mayonaise en Japanse peper.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging prima , alleen misten we de gember.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, zag er goed uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed verzorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wat koud moest zijn was lekker, alleen jammer dat we 2 uur hebben moeten wachten. Extra’s erbij gedaan maar dat was koud. Compensatie was erg matig. Jammer voor een nieuwe formule, toch maar weer terug naar Vlijmen en Den Bosch

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel ok, maar niets bijzonders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. Mooi opgemaakt, goed op smaak en heerlijke verse producten. Bezorging was netjes en perfect op tijd. Mijn complimenten. Ik ga zeker vaker bij u bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten. Alles erg vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heel lekker gegeten. Ze waren super lekker.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was 45 min te laat klaar. Sushi was lekker maar niet bijzonder en viel uit elkaar.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de sushi was prima. Het was goed vers, niet zuinig gedaan met de vullingen en het zag er goed uit. Maar... de bezorging was niet goed. We hadden om 13u besteld zodat ze netjes om 19u konden leveren. Je denkt; op tijd besteld en om 19u zal het geen topdrukte zijn. Om 19:30u had ik gebeld want we hadden nog geen eten ontvangen, excuses gehoord en we zouden 20 minuten later het eten krijgen. Om 20:15 (!!!) Nog steeds geen sushi... na nog een keer gebeld te hebben hadden we om 20:30 het eten. Ander half uur na onze bezorgingtijd, belachelijk!!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, alleen jammer dat er veel te veel bestellingen waren en er ruim een uur vertraging was op de afhaaltijd. Er werd hard gewerkt en in alle rust, de sushi was vers en smaakvol!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De online bestelling ging zeer gemakkelijk ...de levering aan huis was vriendelijk...en de sushi....HEERLIJK wij hebben er van genoten voor herhaling vatbaar EEN AANWINST VOOR ONS

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1. Zeker erg vers en grote hoeveelheid. 2. 1,5u moeten wachten op levering. Geen goede duidelijke onderscheid te maken van de sushi's. Erg veel saus en extra's erbovenop. Vis en vlees bij elkaar in verpakking. Geen beschrijving op verpakking wat erin zit.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi! Helaas wel ruim 45 minuten later bezorgd dan gewenst zonder iets te laten weten.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was half uur te laat

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eigen keuze sushi was lekker rest was helaas niet zoals verwacht, weinig voor wat je ervoor betaald en 50 min langer moeten wachten dan gepland..

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed, maar we moesten te lang wachter.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

prima

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange wachtijd, ontzettend duur voor de hoeveelheid en kwaliteit wat je krijgt. Niet volgens onze verwachting of wat we gewend zijn van concurrenten uit Waalwijk of Vlijmen. Moeten zelfs voor de eetstokjes extra betalen. Voor ons nooit meer.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker echt een aanrader!!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi! Alleen jammer dat het 45 minuten te laat was.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit heerlijk en vers. Bezorging later dan besteld, ik houd het vooralsnog maar op opstartprobleempjes.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi was erg goed. Smaakte erg lekker. Geen fan van de soja saus die erbij zat, deze smaakte alsof er water bij gedaan was. Genoeg eetstokjes bij de bestelling. In de banner staat per 15 euro 1 paar stokjes. Wellicht een idee om dit ook in de bestelling te plaatsen zodat men een overzicht heeft aan gratis stokjes/ sojasaus (daar de banner constant verandert.) Ook de Gyoza, kip, en lente rolletjes waren erg smakelijk (wel miste de chili en teriyaki saus). Op de site stond niet dat de 8bowl rijst bevatte (hoewel logisch, de rest van de ingrediënten waren wel vermeld). De kip van deze bowl was op randje van gaar (beetje roze achtig nog en smaakte ook dat het nog wel even iets langer had mogen bakken). Eindconclusie van onze eerste ervaring met sushi8, er gaan zeker vaker bestellingen komen. Ondanks de missende sausjes + de 8bowl, was de sushi erg lekker en vers. En we hebben ieder moment genoten van de bestelling.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! daarbij ook nog snel geleverd!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top word zeker herhaald

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed, maar een deel van de bestelling ontbrak.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mn vriendin hield eindelijk haar klep dicht dus zal vast gesmaakt hebben, was keurig optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Erg klantvriendelijk. Netjes gebeld dat ze iets later waren met bezorgen. Wel zat de vlees sushi in hetzelfde bakje als de bus sushi, dat had ik liever appart gezien. Op de bestel pagina (via mobiel) zie ik niet hoeveel stuks er geleverd worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling moet je bezorgtijd aangeven . Als je dan 40 minuten moet wachten komt dat niet goed over en is zeker bij de start van een bedrijf een drempel om een volgende keer te bestellen. Ook geen excuus bij bezorging zelf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging een half uur te laat en daardoor de warme gerechten zelf weer in de magnetron op kunnen warmen. Verder was het wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging, ik had bij de opmerkingen duidelijk en netjes neergeschreven dat jullie niet moesten aanbellen ivm slapende kinderen. Vervolgens wordt er bezorgd en hard en lang aangebeld......gevolg, huilende wakkere kinderen.. Kwaliteit, we hebben een box voor 2 a 3 personen besteld, zat 1 klein flesje sojasaus in de gehele bestelling, te weinig voor 2 personen dus. Sushi zelf vielen sommigen rollen uit elkaar waar anderen met z'n 4en aan elkaar geplakt bleven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel makkelijk bestelsysteem! Heerlijke sushi. Echt voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later bezorgt dan de geplande tijd, Maar de sushi was erg lekker. Tot de volgende ronde😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan goed! Verse sushi, goede smaak, uitstekende levering. Een aanwinst voor Drunen! Wij gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Bezorging iets te laat. Maar was de openingsdag dus kan gebeuren. Was het wachten waard

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, alleen werd dit en half uur te laat bezorgd.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk sushi in Drunen en het was heerlijk. Op de eerste dag besteld en wij waren duidelijk niet de enige. Wat er mis ging werd meer dan keurig opgelost. Wij gaan zeker weer bestellen!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de bijgerechten koud waren. Dit doorgecommuniceerd naar jullie en het eten werd opnieuw gemaakt en gebracht naar ons. Goede service en jullie staan zeker klaar voor de klant. Complimenten hiervoor

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker maar de rijst was wel een beetje plakkerig.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst bij jullie besteld; meteen op de dag van opening. Keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Kwaliteit was goed en het zag er ook lekker uit. Heel tevreden dus!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Goed verpakt en keurig op tijd bezorgd.