Bewertungen von Sushi 8 Drunen

Neue Beurteilungen

4.0
Drunen
Gestern
Manon Van Eck
Gestern

Heerlijk en altijd stopt op tijd

Harry- George de Bie.
17 MĂ€rz 2023

Vandaag wederom bij sushi eight Drunen besteld vandaag. Lekker handig voor de vrijdagavond en smakelijk!👍😋

anoniempje
17 MĂ€rz 2023

Mooi opgemaakt en lekker!

Claire
12 MĂ€rz 2023

Onwijs lekkere en verse sushi! Ik had best wat opmerkingen, omdat ik bepaalde dingen niet mag hebben. Met ALLES is rekening gehouden en het was netjes op tijd! Fantastisch!

Antwort von Sushi 8

Hoi Claire, wat een leuke positieve review! Ontzettend bedankt daarvoor en heel erg fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Yolanda
10 MĂ€rz 2023
AletO
5 MĂ€rz 2023

Nog eerder bezorgd dan afgesproken! Heerlijke sushi!

Harry-George de Bie
5 MĂ€rz 2023

Vandaag weer 2 overheerlijke bowls afgehaald: chicken bowl en salmon bowl met extra topping zalm. Aanrader!

Tim
4 MĂ€rz 2023

Lekkere sushi en uitstekende bezorging! Tip: sushistukjes mogen wat kleiner, passen niet in Ă©Ă©n keer in je mond.

Anne-Marie
4 MĂ€rz 2023

Het was heerlijk complimenten

B.M. van ooststroom
27 Februar 2023
Van Hal
27 Februar 2023

Geen geweldige sushi. Erg droog, geen verse producten, weinig passie en kwaliteit. Voor ons de laatste keer.

Suus
25 Februar 2023
Harry de Bie /oudHeusden-Heusden
25 Februar 2023

Al geruime tijd klant bij sushi-Eight in Drunen. Moet eerlijk zeggen kwaliteit van de producten ( ook de warme snacks) altijd prima van smaak en struktuur. Aardig personeel en denkt ook met je mee in jouw wensen. Zeker aan te bevelen en eventueel te proberen! Harry-George de Bie Heusden.

Antwort von Sushi 8

Bedankt Harry voor deze review! Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dit met ons wil delen. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Isa
25 Februar 2023

eten was erg lekker, kom zeker vaker terug

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Isa! Bedankt voor je review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Van Hoorn
25 Februar 2023

Prima verzorgt en erg lekker. Pluim!

Lisa
24 Februar 2023
Haan
24 Februar 2023
Nicole
24 Februar 2023

Lekkere verse sushi met warme bijgerechten. Heerlijk en snel gebracht!

Nina
23 Februar 2023

Snelle service en hele lekkere sushi! Voor een mooie prijs

Mariëlle Polak
22 Februar 2023

Ik vond sommige sushi stukjes echt droog, en deze vielen dan ook uit elkaar

Fem
22 Februar 2023

We kregen een verwachte bezorgtijd, 20 minuten later nog niets. Toen ik wilde bellen kreeg ik een antwoordapparaat waarop ik te horen kreeg dat ze helaas niet te bereiken waren en het later nog maar eens moest proberen. Bij een tweede keer nam er wel iemand op. Deze persoon kon helaas niet vertellen hoe laat het wel werd bezorgd want het was druk, maar het stond wel al klaar. Ik kon het wel komen ophalen. Dat heb ik uiteindelijk gedaan. Ze hebben er wel 8 loempia's bij gedaan. Een tip: veel mensen op als de tijd niet haalbaar is.

Me
22 Februar 2023

Prima sushi en goed op tijd met levering. Wel jammer dat je voor plaatsing niet ziet hoe lang het duurt. Bij mij was het geen hele lange tijd maar kan me voorstellen dat je hierdoor verrast kunt worden.

Beppie van Spaandonk
17 Februar 2023
JB
16 Februar 2023
Remco Vos
14 Februar 2023

Het eten was lekker, maar werd laat gebracht. Het zou er tussen 18.30-19.00 uur zijn, maar was er pas om 19.20 uur.

Johanna van Beek
11 Februar 2023

Sushi was weer heerlijk! Het puntzakje met zalm was de buitenkant erg taai
.helaas!

Berdiene van Spijk
11 Februar 2023

De kip in de sushi was veel te krokant, tegen het aangebrande aan. De rest was gelukkig wel heel lekker.

Iris
11 Februar 2023

Erg goede sushi! Goed op tijd!

Kim
9 Februar 2023

Ik had graag de vorige chilisaus terug

Ton
5 Februar 2023
Ad
5 Februar 2023

Lekker eten alleen jammer dat niet alles erbij was

H.v.gemert
5 Februar 2023

Mijn bestelde box was niet compleet,had daarover gebeld en het is prima opgelost door een vriendelijke jongen aan de andere kant van de lijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yvonne
5 Februar 2023

Weer heerlijk gegeten van verse sushi!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Yvonne! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Sonja Fremouw
5 Februar 2023

Nu helaas voor de 2de keer de sushi erg los en valt snel uitelkaar.

Dennis Janssen
5 Februar 2023

Bij bestellen ophalen kregen wij te horen dat informatie op de website niet meer klopt wat betreft het betalen met restaurantcadeau. We kregen te horen: ‘ Sorry sinds twee dagen doen wij hier niet meer aan mee’
 weinig ruimte voor meedenken in oplossingen. ‘nee, gelukkig kunt u op deze manier wel de kaart ergens anders gebruiken’
 Bij thuiskomst de gyoza taai, kippenvleugels heel erg zout en vergeten wasabi bij te voegen. Al met al viel het deze keer erg tegen en het zal voor ons niet snel een aanbeveling meer zijn voor onze omgeving.

Zeer goede sushi , erg klant vriendelijk.
5 Februar 2023

Bezorging in oud heusden zou fijn zijn

Thijs
4 Februar 2023

Niet best da vlees

Danielle
4 Februar 2023

Heerlijk en vers

Van de wiel
3 Februar 2023

Heerlijk!

Kolmans
30 Januar 2023
marianne
28 Januar 2023

Heerlijke smaak, goede kwaliteit. Boven verwachting!

Antwort von Sushi 8

Goed om te horen Marianne! Bedankt voor uw review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Yolanda
26 Januar 2023

Gelukkig is de donderdag sushibowl-dag weer terug

Ger
22 Januar 2023
Harry-George de Bie
22 Januar 2023

Smaak is prima. Gister 2x poke bowl krokante kip besteld. Plus 6 x zalm. Deze was zeer mals en vers van het mes. Sushi eight Drunen is al geruime tijd onze favoriete afhaalsushi! Mochten er toch probleempjes voordoen wordt het direct keurig opgelost! Prima zaak. Vr gr Harry-George de Bie Heusden

Antwort von Sushi 8

Wat super fijn om dit te lezen!! Bedankt voor uw review Harry-George, en we zien u heel graag terug bij Sushi-Eight Drunen

Floor
20 Januar 2023

Het was fantastisch

Adrie Schreuders
20 Januar 2023

super shusi gegeten van ons favoriet adres

Aleyna
14 Januar 2023

Snelle bezorging & verse sushi! Erg lekker

Antwort von Sushi 8

Goed om te lezen Aleyna! Bedankt voor uw review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Balder
14 Januar 2023

Erg lekker, maar 1 flesje sojasaus was wat weinig op 40 stuks sushi.

Jeroen
9 Januar 2023

Prima kwaliteit. Opgehaald, stond klaar op afgesproken tijdstip

Ineke
8 Januar 2023

Helaas was niet de hele bestelling geleverd, 2x moeten bellen omdat ook de sojasaus ontbrak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marc
7 Januar 2023

Prima houden zo

Petra Kremers
7 Januar 2023

Was weer lekker genieten.

Angela
3 Januar 2023

Heerlijk gegeten en snel geleverd. Vriendelijke bezorging

Susan
1 Januar 2022

Goede kwaliteit sushi. Duidelijke communicatie rondom de bezorging en voortgang van de bestelling. Netjes op tijd geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Suzan! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Nienke
1 Januar 2022
T
31 Dezember 2022
Bianca
30 Dezember 2022

Weer genoten van de shusi. Bezorging was blij en vriendelijk! Dank jullie!

Karin
30 Dezember 2022

Normaal gesproken erg tevreden, maar nu waren de warme "snacks " wel heel ver afgekoeld. We kregen om 17.10uur bericht dat de bezorger vertrokken was, de bezorger was er pas tegen 17.30uur terwijl we maar 5 minuten van het restaurant wonen. Smaak was prima.

E
29 Dezember 2022

Goede kwaliteit en service

Hedy
29 Dezember 2022

Het was weer heerlijk,echt van genoten.

Ingrid
28 Dezember 2022

Keurig op tijd en heerlijk!

Schreuders Adrie
26 Dezember 2022

Goede kwaliteit en precies op tijd

Jeanne schriks
25 Dezember 2022

Het was weer heerlijk zag er weer goed uit en precies op afgesproken tijd geleverd.

Frank
25 Dezember 2022

Onze bestelling was op tijd klaar. Het was ruim voldoende voor 2 personen. En niet heel onbelangrijk het was heerlijk.

E.M. Fruytier
25 Dezember 2022

Alles op tijd, heerlijk gegeten

Perry Louwers
25 Dezember 2022

Voor mij en mijn vriendin de eerste keer, de kinderen hadden al meerdere keren sushi gegeten, en die vonden het ook erg goed

Marieke
23 Dezember 2022

Alles was naar wens, de sushi was erg lekker

Marielle
23 Dezember 2022

Ik had een gemengde box maar alles smaakte hetzelfde. Er lag opk verltr veel crispy vermicelli op Normaal is de kwaliteit een stuk beter. Jammer

Jeroe
23 Dezember 2022

Was weer top!

Amy
23 Dezember 2022

Echt heel lekker zal zeker nog een x afhalen

Roxana
17 Dezember 2022

Dit keer was ik minder tevreden dan anders. Het leek wel of de tas met sushi langs een dennenboom is gehaald, want er zaten allemaal naalden in de tas. Maar wat ik vervelender vond was dat het warme gerecht koud was en ook de sushi. Het is natuurlijk ook koud buiten, maar misschien moet het dan sneller thuis bezorgd worden.

Bulent kose
13 Dezember 2022

Super geregeld en top kwaliteit

Yvonne
12 Dezember 2022

Bestelling stond stipt op tijd klaar. Vriendelijk personeel, lekkere sushi!

Van oers
11 Dezember 2022

Super lekker

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen van Oers! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Monique Kolmans
11 Dezember 2022
Van de Ven
11 Dezember 2022

De eerste keer was het echt super! De 2e keer was het koud en taaie sushi! Was echt uren van te voren gemaakt! Denk geen volgende keer meer?

Nicky
10 Dezember 2022

Bezorgtijd zou 18:45 zijn. Dit heeft helaas een uur langer geduurd. In totaal meer dan 2 uur gewacht op ons eten en toen moest mijn vriend het ook nog een eens straat verder ophalen omdat de bezorger het niet kon vinden. Meerdere malen gebeld en er werd gezegd dat er een bezorger ziek was. Dit is niet erg maar dan vervolgens word er gezegd dat ons eten na 1 uur en kwartier klaar staat en dan moeten daarna we nog 3 kwartier langer wachten. Bezorging erg slecht dus. Eten (rijst en ebi garnalen) waren al koud en moest worden opgewarmd in de magnetron apart van de andere ingrediënten. Al met al niet zo een fijne ervaring dus. Eerder met afhalen wel een goede ervaring gehad.

Antwort von Sushi 8

Vervelend om te horen Nicky! Onze excuses hiervoor. Zou u ons een mail met deze review kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we u een passende oplossing kunnen bieden? Mvg Team Sushi-Eight

Leo van Dijk
10 Dezember 2022

Ga zo door !

Bas
8 Dezember 2022

Heerlijk verse Sushi. Samen met de pokebowl een prima combi voor 2 personen.

Inge
4 Dezember 2022

We only get the teryaki saus are the wakame and the other not anymore included with the poke bowls?

Thomas
3 Dezember 2022

Hoewel we iets langer moesten wachten dan verwacht was het eten super goed!

K
3 Dezember 2022

Lekker! Warme producten goed op temperatuur.

William de Haan
28 November 2022

Heerlijke sushi en bijna altijd op tijd geleverd. Fijn bedrijf goed eten.

Annelies
27 November 2022

Iets later als 1e instantie werd aangegeven

Marielle
26 November 2022

De sushi met name de maki waren droog. De kwaliteit waa minder dan ik van jullie gewend ben. Jammer

Hedy
25 November 2022

Was weer lekker en super vriendelijke bezorgster

Jade
25 November 2022

We hadden vooruit besteld zodat we konden lunchen. Tussen 14:00 en 14:15 ophalen werd er geschat, maar er werd bij vermeld dat er nog een exact ophaaltijdstip doorgemaild zou worden. Om 14:05 nog steeds niks gehoord, dus maar richting de winkel vertrokken. Om 14:15 aangekomen, bleek dat ze nog niet eens op de hoogte waren dat we 1,5 uur geleden besteld hadden en net begonnen met opstarten. Als er aangegeven staat dat de zaak om 14:00 open gaat, kan je er wel vanuit gaan dat ze op z'n minst al begonnen zijn met voorbereiden toch? Of in ieder geval het systeem opgestart dat je bewust bent van je bestellingen? Uiteindelijk om 14:35 sushi gekregen, goede smaak, maar wel vreselijk slecht gerold. Ook zat er geen wasabi bij terwijl we die wel besteld hadden en maar gember, stokjes en soja voor 1 persoon (alhoewel dat ergens wel te begrijpen valt aangezien het maar 20 stuks waren). Al met al hoop ik dat dit voor hen voornamelijk een leermoment is en probeer ik het graag de volgende keer weer.

Van der Lee
19 November 2022

Eten kwam te laat en de zaken die warm behoorden te zijn waren koud geworden

Petra
19 November 2022

Goede kwaliteit en de service is op en top wordt op de hoogte gebracht als je bestelling onderweg is, heel fijn ik zeg ga zo door

Niels
17 November 2022
Leonne van Delft
14 November 2022

Om 18.05 besteld. Toen kreeg ik een mail dat het er om 19.20 zou zijn. Om 19.40 gebeld waar het bleef om 19.55 werd het bezorgd. Wel met extra loempia’s omdat het zo lang had geduurd. Bijna 2 uur wachten is nooit goed, zeker niet als er ook kinderen mee moeten eten. Is niet de eerste keer bij sushi 8 dat dit gebeurd. Voor ons nu wel de laatste keer, helaas
..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeanine
8 November 2022

Meestal echt de beste ooit. Alleen vanavond helaas wat tegengevallen. De sushi viel erg uit elkaar.

Thomas
7 November 2022

De sushi was prima. We hebben er lekken van gegeten. Echter ontving ik een email met de verwachte bezorgtijd van 18:15 en uiteindelijk kwam er om 19:00 een bezorger aan de deur. Dat is er lastig met jonge kinderen. Achteraf had ik het liever opgehaald.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Silvia van hemert
5 November 2022
Dennis
30 Oktober 2022

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de bestelling bij Sushi 8.. De Sushi smaakt zeer goed en ziet er goed uit kwa presentatie! De bestelling is altijd mooi optijd en vriendelijke bezorgers.

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Dennis. Team Sushi-Eight

M Kuijs
28 Oktober 2022

Bezorging bijna 30 min na opgegeven tijd

Inge
26 Oktober 2022

Gewoon prima sushi!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Inge! Team Sushi Eight

Bongers
25 Oktober 2022

Opzich wel lekker, maar was helaas erg losjes gerold waardoor deze snel uit elkaar viel. En smaken leken minder uitgesproken dan anders

Antwort von Sushi 8

Bedank voor uw feedback. We gaan hierop letten. Team Sushi-Eight

tessa
10 Oktober 2022

Zoals altijd top! Optijd geleverd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Tessa! Team Sushi Eight

Michel Tijssen
8 Oktober 2022

Verwachte tijd was 20 min later, misschien gewoon geen verwachtingen scheppen is altijd beter. Het eten was echt super!!!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Michel! Team Sushi Eight

Bulent köse
7 Oktober 2022

Super lekker en op tijd

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Bulent! Team Sushi Eight

Jospehus Petrus (Roy) Klerx
2 Oktober 2022
Harry-George de Bie
2 Oktober 2022

Goede kwaliteit en vriendelijke bediening, en bestelling was op tijd gereed! 👍

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Harry-George! Team Sushi Eight

Inge
2 Oktober 2022

Delicious

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Inge! Team Sushi Eight

Saskia
1 Oktober 2022

Eerste keer besteld. Het eten was lekker en snel bezorgd. Goed ook dat je kunt aangeven dat je bijv. Geen wasabi hoeft, om verspilling tegen te gaan.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Saskia! Team Sushi Eight

Albertine Kolbach
30 September 2022

Smaakte erg goed zoals altijd. Hadden alleen een verkeerd sausje gekregen bij de gefrituurde snacks en we hadden aangegeven geen gember maar deze zat er toch bij, beetje zonde.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Albertine! Team Sushi Eight

Liane Leestermans
30 September 2022

Niks mis mee. HEERLIJK!!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Liane! Team Sushi Eight

Kuis
25 September 2022

Sushi is heerlijk. Alleen heel jammer dat ik voor 18.30u bestel en dat ze dan om 17.30u aan de deur staan en we niet thuis zijn. Gelukkig kwam er iemand aan die het even aan kon nemen voor ons. Dit zou een reden zijn om niet meer te bestellen helaas, de sushi is wel lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Kuis! Ivm meerdere bezorgingen tegelijkertijd kan het weleens gebeuren dat je bestelling wat eerder of later wordt bezorgd. Hoop op je begrip hiervoor. Team Sushi Eight

Henk
23 September 2022

Vriendelijk team in de zaak, prima eten. Stond prima op de afgesproken tijd van afhalen gereed .We hebben er weer van genoten!!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Henk! Team Sushi Eight

Celine
16 September 2022

Ze kwamen 3 kwartier te laat. (na aangegeven tijd) Nemen vervolgens de telefoon niet op. Zouden terug bellen, niet gedaan. Slechte service! Eten koud.

Antwort von Sushi 8

Beste Celine, voordat u uw bestelling in ontvangst heeft genomen hebben wij al telefonisch contact met u gehad en hierin aangegeven dat de bezorging vertraagd was door onverwachte drukte. Hiermee bent u akkoord gegaan. Ook hebben wij aangegeven dat uw bestelling op dat moment al onderweg was met onze bezorgster en dat zij een grotere afstand af te leggen had wegens meerdere bestellingen die eerder bezorgd moesten zijn dan uw bestelling. Ook hiermee bent u akkoord gegaan. Voor onze bezorgingen maken wij gebruik van een speciale bezorgtas die ervoor zorgt dat alle warme gerechten ook daadwerkelijk warm blijven, ik ben er dan ook zeker van dat al uw gerechten warm en netjes zijn aangekomen. Verder belde u een geruime tijd na sluitingstijd waardoor er niemand meer aanwezig was om de telefoon aan te nemen, vandaar dat er verder geen contact meer opgenomen kon worden met u. Gelukkig was u van te voren al op de hoogte gebracht van de situatie en wist u dat de bestelling onderweg was. Alsnog willen wij onze excuses aanbieden dat u een vervelende ervaring met ons gehad heb. Wij hopen dan ook dat wij op deze manier u alsnog op de hoogte gebracht hebben van de situatie. ~team Sushi8

Stephanie
16 September 2022

Was erg lekker ik had alleen zelf een foutje gemaakt met het huisnummer maar dat was goed opgelost. Misschien ook app voor ios maken

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Stephanie! Team Sushi Eight

.
11 September 2022
wendy
11 September 2022
Wesley
10 September 2022
Schreuders Adrie
10 September 2022

Heerlijke sushi en zeer vriendelijke bediening

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Adrie! Team Sushi Eight

Inge
8 September 2022

Good as always

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Inge! Team Sushi Eight

Kelly
5 September 2022

Ik snap dat het druk is op zondag avond, Maar ik vroeg om aanpassingen ivm zwangerschap en allergie. Hier was totaal geen aanpassing in gedaan en toen ik belde dat het niet goed was gegaan werd er niks mee gedaan en ik moest maar kijken want het was druk en dan kon er met de wensen dingen misgaan. Ik heb hierdoor de sushi weg kunnen gooien want ik mocht het niet eten. Dit vind ik heel erg zonde en ik had uiteindelijk niks te eten en heb er wel voor betaald dus dat vind ik heel erg jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Beste Kelly, Wij vinden het vervelend om te horen dat u het eten heeft moeten weggooien. Voor uw bestelling hebben wij ons best gedaan te voldoen aan uw wensen. Bij uw bestelling is niet aangegeven dat het ging om een allergie waardoor wij niet weten wat daarmee verkeerd gegaan is. Wel heeft u aangegeven dat u zwanger bent, ook hiervoor hebben wij ons best gedaan uw bestelling met rauwe vlees producten zo goed mogelijk klaar te maken zodat deze veilig zijn om te eten. Helaas kunnen wij kruisbesmettingen niet voorkomen, dit staat aangegeven op onze website. Aangezien wij het vlees garen door middel van flamberen kunnen wij geen garantie geven dat het vlees volledig gegaard is, ook dit is telefonisch en bij het bezorgen aangegeven bij u en u heeft er vervolgens voor gekozen om de bestelling te plaatsen. Toch willen wij onze excuses aanbieden dat u een vervelende ervaring heeft gehad. Wij hopen u op deze manier voldoende informatie gegeven te hebben over de situatie. ~Team Sushi8

Marieke
4 September 2022

Hadden gevraagd 17.30 bezorgen. Het werd uiteindelijk al om 17 uur bezorgd. Vind 30 minuten eerder wel erg vroeg 🙈. De sushi was heerlijk 😋

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Marieke! Ivm meerdere bezorgingen tegelijkertijd, kan het weleens gebeuren dat je bestelling wat eerder of later wordt bezorgd. Hoop op je begrip hiervoor. Team Sushi Eight

Wim Hermsen
4 September 2022

Altijd lekker en op tijd. Vriendelijk, spontane mensen.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Wim! Team Sushi Eight

Annemarie
3 September 2022

Prima sushi en bezorging

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Annemarie! Team Sushi Eight

Mariette
2 September 2022

Wederom blij verrast met een extra kadootje. Wordt er beetje verlegen van

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Mariette! Team Sushi Eight

Lukas
31 August 2022
Helma Rensink
27 August 2022

De sushi is prima alleen is het al een paar keer gebeurd dat de bestelling veel te vroeg bezorgd wordt.Lastig als je dan niet thuis bent.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Helma! Ivm meerdere bezorgingen tegelijkertijd kan het weleens gebeuren dat je bestelling wat eerder of later wordt bezorgd. Team Sushi Eight

Michel
26 August 2022

Helaas was de kip (drumsticks) niet gaar.

A j Schreuders
25 August 2022

Heerlijke sushi, ga zo door

Jopy Klerks
25 August 2022

De sushi was lekker!

Judith
23 August 2022

Het was weer heerlijk!!

Anton
22 August 2022

Het eten was lekker en snel geleverd. Alleen miste er 1 gerecht.

Peter
21 August 2022
Annelies
20 August 2022

Heerlijk

Henk c
20 August 2022

Heerlijk eten , aardig personeel !!

Barry
20 August 2022

Bezorger was helaas gevallen tijdens de bezorging!! Heeft dit netjes gemeld! Helaas waren toch een aantal producten niet in orde! Dit is jammer. Zou in dit geval graag een terugkoppeling ontvangen!!

Van Hoorn
18 August 2022

Ik begrijp van een eerdere recensie dat de avocado op was? Nu, dat was ons niet gemeld en ik begrijp nu dus waarom meerdere rolls bij ons ineens ebi fry in de kern hadden. Hierdoor kon onze gast van vanavond bijna niets eten, want zij kan ebi fry niet verdragen. Erge blunder vind ik dit. Vooral om het niet te melden. Ik ga hierover bellen, want we waren altijd erg tevreden, maar dit niet nog eens!

Antwort von Sushi 8

Beste mevrouw van Hoorn, U heeft twee boxen besteld waar veel Ebi roll als basis roll word gebruikt. In de 3-way special is al 2 van de 3 rollen Ebi en in de Surf & Turf Box zit de normale Ebi tempura roll en de Surf & Turf roll. De rollen voor uw boxen is naar behoren gemaakt. Op onze menukaart staat per gerecht symbolen aangegeven voor allergieën. Graag verzoeken we u om in het vervolg met ons te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor iemand met een schaaldieren allergie. Mocht er nog problemen zijn kunt u ons altijd bellen.

Patries
17 August 2022

Altijd tevreden tot nu. Speciaal een vega box besteld. Word ik netjes gebeld dat de advocado op is. Dat kan gebeuren. Of t een probleem is als er meer Cream cheese bij zit. Ook geen punt. Bij levering blijkt er voornamelijk cream cheese in de box te zitten. Lief dat er extra loempia”s bij zitten. Maar niet ter vervanging van.

Antwort von Sushi 8

Beste Patries, voor de veggie box hadden wij voor u helaas geen Kappa en Avocado maki meer. Hiervoor in de plaats hadden wij een extra cream cheese roll en mini loempia's erbij gedaan. Om uw klacht verder te verhelpen kunt u een mailtje sturen naar drunen@sushi-eight.nl. Excuses voor het ongemak.

Harry-George de Bie
17 August 2022

Goede service en klantvriendelijk!

Driessen
14 August 2022

Het smaakt gewoon heel vers, en word netjes verzorgd op een schaal geplaatst

T
13 August 2022
Martijn de Ruijter
11 August 2022

Goede sushi goed van smaak en kwalitatief erg goed

Antwort von Sushi 8

Heel erg bedankt voor uw compliment! We hopen u snel weer te zien! -Team Sushi 8

Tijn Kloet
8 August 2022
Bianca
7 August 2022

Zoals altijd goed en lekker!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stephanie
6 August 2022

Eerste keer besteld zeker voor herhaling ook een erg vriendelijke berzorger!

Antwort von Sushi 8

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Graag tot snel! -Team Sushi 8

Meike Mimpen
6 August 2022

Ik vind de poke bowls bij jullie altijd mega lekker. Wel viel me op dat de portie aanzienlijk kleiner is geworden. Dat vind ik jammer, had daarna nog steeds trek. Mijn tip zou zijn: gebruik de oude sushi bowl verpakkingen. Verder hele verse ingrediënten.

Bert
5 August 2022

Poke bowl was goed en gevarieerd gevuld met lekkere saus

Kim Paashuis
2 August 2022

Al voor de tweede keer is de bezorger veel te vroeg. De eerste keer bijna drie kwartier, nu 20 minuten. Maar als dan vervolgens ook nog de tas met eten gewoon voor de voordeur op de stoep gezet word, in de volle zon, dan houdt het voor ons wel op. Erg jammer, want de sushi is goed, maar hier bestellen doen wij niet meer.

Antwort von Sushi 8

Beste mvr. Paashuis, Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Onze excuses hiervoor. Helaas moest onze bezorger met de fiets naar Waalwijk fietsen om uw bestelling netjes op tijd te leveren. Tot zijn verbazing ging dit sneller dan verwacht en arriveerde hij 15 minuten eerder bij u thuis. Hierop heeft hij geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen, maar er kwam helaas geen gehoor. vervolgens hebben wij nogmaals geprobeerd contact met u te krijgen, maar ook hier kregen wij geen gehoor, waardoor wij geen gepaste afspraak konden maken over de levering van uw bestelling. Wij hebben besloten de bestelling op een veilige plaats bij uw voordeur achter te laten zodat u deze bij thuiskomst alsnog netjes kon ontvangen. Deze keuze hebben wij gemaakt omdat er in het verleden regelmatig bezorgers voor een dichte deur hebben gestaan en wij meerdere bezorgingen moeten leveren binnen hetzelfde tijdvak. Nogmaals onze excuses en ik hoop u op deze manier netjes op de hoogte gebracht te hebben van de situatie

Van de wiel
1 August 2022
Henk
30 Juli 2022

Compliment ook hoe ze een klachtje van de vorige keer groots opgelost hebben ! ChapeauđŸŽ©

Fabienne
30 Juli 2022

Ik had om 6 uur besteld en was wat eerder dus liep om half 6 binnen en de sushi stond al klaar. Helemaal prima dus kon het zo meenemen. Helaas was de crispy chicken sushi en de beef taai geworden. Misschien een tip om bepaalde sushi niet te lang vantevoren te bereiden? Personeel hartstikke vriendelijk!

Sandra
30 Juli 2022

Heerlijk gegeten ,en snelle bezorging !

Henk
29 Juli 2022

Keurig op tijd , eten heerlijk alleen dit keer soyasaus vergeten . Gelukkig hadden we dit zelf in huis . Helaas niet de eerste keer dat er iets vergeten wordt . Scherp blijven beste mensen !!!

Adrie Schreuders
28 Juli 2022

Wij zijn zeeer enthousiast over de kwaliteit en ook de personen die hier staan!!!!

Martijn
24 Juli 2022
Paige
23 Juli 2022

Lekker eten zoals altijd en zeer vriendelijke bezorging :)

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen dat de bestelling naar wens was! We hopen u snel weer te zien! -Team Sushi Eight

Hommeles
23 Juli 2022

Netjes voor aangegeven tijd bezorgd, sushi was heel vers en erg lekker.

Saskia
21 Juli 2022

Heerlijk gegeten en netjes op tijd geleverd!

Antwort von Sushi 8

Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling, we hopen u snel weer te zien! -Team Sushi Eight

Diane
19 Juli 2022
Diane
19 Juli 2022

lekker eten. goede bezorging en netjes op tijd.

Annelies
18 Juli 2022
Sebastiaan
17 Juli 2022

Weer heerlijk en mooi 10 min te vroeg!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Francis
17 Juli 2022

We hebben heerlijk gegeten! We hadden sushi zoals sushi hoort te zijn. De bezorging was keurig op tijd.

Melisa
16 Juli 2022

Geen soja, gember en stokjes bij mijn bestelling terwijl ik vroeg of deze erbij waren gedaan. Conclusie kom thuis, zit het er niet bij. Gebeld en geen excusses mocht t zelf halen, dit kon ook gebracht worden door de bezorger

Petra
4 Juli 2022

Altijd lekker en goed. Maar deze keer zaten er niet de goede sushi’s in. Jammer maar toch genoten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hebk
2 Juli 2022

Keurig op tijd bezorgd, kwaliteit-prijs goed in verhouding 👍

JB
30 Juni 2022

GPS had de berzorger verkeerd gestuurd waardoor de bestelling vrij lang onderweg was. Kan gebeuren. De sushi had redelijk harde stukjes rijst erin zitten, waardoor het niet zo lekker was als normaal. Beetje jammer :(.

Antwort von Sushi 8

Vervelend om te horen dat rijst kwaliteit minder was. We zullen er in het vervolg beter op letten. -Team Sushi Eight

tessa
30 Juni 2022

Sushi altijd goed! Bezorging was weer super snel en netjes. Werd gebeld dat bestelling iets eerder zou komen ivm slechte weer zeker geen probleem! Super netjes dat ze er even over gebeld hebben

Antwort von Sushi 8

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We hopen u snel weer te zien! -Team Sushi Eight

Diana
30 Juni 2022

Echt heerlijke sushi en super vers

Cees
29 Juni 2022

Het eten is altijd even lekker. Bezorging ook meeste deels vroeger dan aangegeven tijd.

Alex
29 Juni 2022

Heel lekker!

A
27 Juni 2022
Maud
26 Juni 2022

Snelle bezorging, nog voor de verwachte tijd al geleverd. Altijd tevreden over jullie sushi, dit keer helaas iets minder. De sla in de handrol was overduidelijk niet gewassen en zat vol zand.. dit was mijn eerste hap van mijn bestelling, geen lekker begin. De rest was goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JK
26 Juni 2022

De sushi is heerlijk maar jullie service is echt slecht. Nu al voor de vierde keer de saus vergeten, geen stokjes, echt een drama. Vorige keer voor 200 euro aan sushi besteld, geen soya saus erbij en als je belt zeggen ze dat ze het over een uur kunnen bezorgen. Heel jammer.

Gerrie Klomp
25 Juni 2022

Dit keer heel erg slecht. Een en al gruis.

Angela van der pol
21 Juni 2022

Al vaker gehaald bij jullie vestiging in Schijndel en hier altijd dik tevreden. Helaas nu lichtelijk teleurgesteld. De sushi is kleiner van formaat en de topping op en in de sushi was taai.

Bianca
15 Juni 2022

Heerlijk!!

MArja
13 Juni 2022

Mega lekker!

Anita Buwalda
12 Juni 2022

Uitstekend.

Antoinette
11 Juni 2022

Het was perfect de eight bowls. Goed gevuld en lekker zoals altijd. En de bediening heel erg vriendelijk.

Antwort von Sushi 8

Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling, We hopen u snel weer te zien! -Team Sushi Eight

Marie Jose Seuneke
10 Juni 2022

Eten is vers en heerlijk. Maar het is nu al 2 x gebeurd dat de bestelling bijna een half uur eerder werd bezorgd dan besproken. Bij mijn laatste bestelling was een onderdeel vergeten. Dat vind ik jammer. Maar kwaliteit sushi is goed.

Eva
9 Juni 2022
Liane
9 Juni 2022

Goede smaak, mooie gerechten mix. Netjes geserveerd, bezorging optijd. Top!!! Alweer.. zeer tevreden!!

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen dat de bestelling naar wens was! We hopen u snel weer te zien. -Team Sushi Eight

Yolanda
9 Juni 2022

Hoop de volgende keer op iets meer zalm op mijn zalm-poke-bowl. Verder erg lekker.

Aarts
9 Juni 2022

Sushi was wederom heerlijk, groot min punt vind ik dat als je voor 80 euro sushi besteld je soja en wasabi bij moet kopen

Bianca
9 Juni 2022

Was weer heerlijk!! Snel en vriendelijk bezorgt.

Gaby
6 Juni 2022

Het was super lekker, en leuk personeel.

Loopstra
5 Juni 2022

Super lekker.

Bianca
4 Juni 2022

Zoals gewend heel lekker!

JB
4 Juni 2022
Mariette Tacx
3 Juni 2022

Zoals altijd weer heerlijke sushi gehaald bij sushi8 in Drunen. Heel erg attend dat ik werd gebeld, omdat ik iets had besteld waar avocado in zit, daar ben ik mega allergisch voor. De tuna roll werd aangepast voor mij; dus zonder de avocado. Dikke pluim voor de oplettendheid van jullie medewerkster !!!!! Bij het afhalen zat er zelfs mog een extraatje in. Heerlijk zitten smullen . Dank jullie wel voor de goede service

Antwort von Sushi 8

Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling, we hopen u snel weer te zien! -Team Sushi Eight

Anita
31 Mai 2022

Het was overheerlijk! Lauwwarme poké bowl. Super vers, mooie porties en echt heel erg lekker. Ook de overige sushi's waren erg lekker. Aparte bakjes met sausje, gember en wasabi en natuurlijk stokjes erbij. Aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar.

Van Logten
30 Mai 2022

We hebben al vaker sushi besteld bij jullie maar deze keer vonden we de kwaliteit wat minder het leek al lang van te voren klaargemaakt .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pawel
30 Mai 2022

Top!!!

Ronnie Kivits
28 Mai 2022

De bezorger is naar een verkeerd adres gefietst waardoor hij 25 min te laat was en we koude sushi hadden Kwaliteit van de sushi was alsof hij al ver van te voren klaar gemaakt is Ik heb veel betere sushi gehad

Michael Westerlink
27 Mai 2022

Vlot, zeer vriendelijk personeel. Eten heerlijk, alles klopt gewoon. In een woord “TOP”.

Femke
26 Mai 2022

We kennen het al van lounge 8

Vd sanden
26 Mai 2022
Manon Van Eck
24 Mai 2022

Super lekker en altijd precies op tijd!

Eva
21 Mai 2022
Diane
20 Mai 2022
Harry -George de Bie
17 Mai 2022

Lekkere producten en hele goede service! Klantvriendelijk.

Monique
16 Mai 2022
J.vd sanden
15 Mai 2022
Sannr
15 Mai 2022

Heerlijk gegeten. De sushi zag er mooi uit en had een uitstekende smaak. Verder was de bezorger erg aardig en werd het eten precies op tijd geleverd. Ik kom zeker terug!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Heel erg bedankt voor uw beoordeling, wij hopen u snel weer te zien! -Team Sushi Eight

Cees
14 Mai 2022

Al aantal keren besteld en altijd even lekker. Bestelling altijd op tijd of te vroeg. Bezorgers zijn erg aardig

Antwort von Sushi 8

Bedankt voor uw positieve beoordeling, wij hopen u snel weer te zien!-Team sushi Eight

Joyce B
14 Mai 2022
Ria van Bakel
3 Mai 2022

Heel lekker en zeker voor herhaling weer bestellen

Joyce B
3 Mai 2022

Was weer heerlijk. De bijgevoegde rijst was ook erg lekker. Nogmaals dank voor de snelle levering!

Monique
2 Mai 2022

Hele lekkere verse Sushi, en bezorging was perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniëlle
1 Mai 2022

Heerlijk gerecht en super service!!

Mari
27 April 2022

De Pokebowls en de sushi waren wederom heerlijk. Prima kwaliteit en uitstekende bezorging op tijd!

Milanka Dumais
24 April 2022

Vers, echt lekker en ruim op tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harry-George de Bie oud-Heusden
24 April 2022

Had vandaag 2 poke bowls besteld. 1 met krokante kip en 1 met zalm. De smaak was goed alleen vond ik dat er wel wat meer zalm op mocht! Vr groet Harry -George de Bie

Corina
23 April 2022

Prijs/kwaliteit verhouding minder goed dan bij bestelling van vorige week.

Robin Franken
23 April 2022

Bestelling van 50,- op het verkeerde adres afgegeven.

-
21 April 2022

Erg goede sushi!

Hedy
17 April 2022

Meer dan lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marian
17 April 2022

Superlekker

Arda veenhof
17 April 2022
Yoendy Van den Bergh
16 April 2022

Was prima

Manon
16 April 2022

Heerlijke verse Pokebowls! Echt een aanrader en elke keer genieten.

Corina
16 April 2022

Snel bezorgd, heerlijk vers.

Mitchel van Grinsven
16 April 2022

Helaas zaten er geen stokjes bij. Gelukkig hadden we nog extra stokjes liggen, dus graag de volgende keer extra stokjes voor de voorraad.

Willemse
14 April 2022

Te laat

Diane
11 April 2022
Herman
11 April 2022

Heerlijke verse sushi en snelle op tijd bezorging👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique
10 April 2022

Heerlijke Sushi gegeten

Daan
9 April 2022

Altijd heerlijk en op tijd!

Harry-George de Bie
9 April 2022

Vandaag weer 2 lekkere goed gevulde poke bowl afgehaald en lekkere pasteitjes! Goede kwaliteit! Sushi eight Drunen verleent ook goede service en is klantvriendelijk.

Antwort von Sushi 8

Beste Harry-George de Bie, bedankt voor de beoordeling. Wij zien u graag weer terug bij sushi 8!

Luud van Spijk
8 April 2022

Het eten was super! Helaas dat het erg lang duurde 20 min na geplande tijd en dat terwijl de track and trace al een half uur aangaf dat het onderweg was. Terwijl ik 5 min van het centrum af woon. Een gemiste kans want de kwaliteit is super!

Pawel Brudniak
7 April 2022

Top!!!

Helma Rensink
7 April 2022

Dit keer de special rolls besteld.Superlekker en zoals altijd keurig op tijd bezorgd!👌

Antwort von Sushi 8

Beste Helma Rensink, bedankt voor de review! Wij zien uw graag weer snel terug bij sushi 8!

Van Gemert
5 April 2022

Het was weer heerlijk,wat een vriendelijke bezorger

Annemarie Droat
3 April 2022

Super!!!

Sebastiaan
3 April 2022

Precies op tijd bezorgd op zaterdag 18.00! En heerlijk gegeten, helemaal top!

Mariette
1 April 2022

Zo blij dat ik via de app aan kan geven dat ik geen avocado in mijn sushi wil. Ben er namelijknmega allergiesch voor !!! Dus , dank je wel , weer, voor de heerlijke sushi

Antwort von Sushi 8

Beste Mariette, fijn dat het naar wens was. Graag tot zien bij sushi 8!

alied nieuwenhuis
27 MĂ€rz 2022

Mooi opgemaakte schalen met heerlijk verse sushi. En op de afgesproken tijd geleverd. Aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J
27 MĂ€rz 2022

Heerlijk zoals altijd ! Eten zag er weer goed uit !

Ed v Wijk
25 MĂ€rz 2022

Top tentje. Altijd uitstekend verzorgd en een vriendelijke uitbater. Absoluut niks mis mee.

?
24 MĂ€rz 2022
Marijke Heuvelink
24 MĂ€rz 2022

Voor de sushi liefhebber was het een geslaagde kennismaking. Voor de rest van het gezin was het minder. Mams mag voortaan alleen sushi eten.

klerks
24 MĂ€rz 2022

de loempia's waren doorbakken de sushi met de flambering was verbrand, voor het geld wat je ervoor neerlegt was dit echt niet lekker! De bezorging was goed en netjes op tijd

Antwort von Sushi 8

Beste Klerks, bedankt voor uw terugkoppeling. Wij hopen dat de sushi de volgende bestelling beter smaakt! Graag tot ziens bij sushi 8.

W
23 MĂ€rz 2022
Ilse
23 MĂ€rz 2022

Kwaliteit zoals altijd prima. Bezorger stond bijna een half uur te vroeg voor de deur. Omdat er ook warme gerechten bij waren moesten we meteen gaan eten terwijl dat niet de bedoeling was

K.S.
21 MĂ€rz 2022

+Bezorging werd eerder geleverd dan verwacht +Alles was lekker, en kwaliteit was goed +Genoeg voor de hoveelheid personen ~Sashimi plakjes zouden iets fijner/dunner gesneden kunnen worden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marijan
19 MĂ€rz 2022

Uitstekende sushi, prachtig bereid, snelle service en geweldige communicatie. Sterk aanbevolen!

Antwort von Sushi 8

Beste Marijan, bedankt voor uw review! Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Berdiene van Spijk
19 MĂ€rz 2022

De gyoza’s waren echt niet goed. Delen van de gyoza’s waren verbrand (stukjes waren gewoon zwart) en ze waren echt ontzettend hard en droog. Helemaal niet smeuïg en smakelijk helaas. Ik had aangegeven Japanse mayonaise erbij te willen maar die ontbrak. De sushi was zoals altijd wel goed en de bezorging heel netjes.

Antwort von Sushi 8

Beste Berdiene van Spijk, onze excuses. Wij verzoeken u om een mail te schrijven met uw klachten naar info@sushi-eight.nl, hier kunnen wij u beter helpen

E. Van der Land
18 MĂ€rz 2022

Heerlijke sushi. En supersnel bezorgd.

Robin
17 MĂ€rz 2022
A
16 MĂ€rz 2022
Antwort von Sushi 8

Beste A., fijn dat het naar wens was. Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

JAMES Luteijn
14 MĂ€rz 2022

Goede verse sushi. Enkel moeilijk zichtbaar wat wat was. Veel garnering op de sushi. Maar de smaak vd sushi is goed đŸ‘đŸ»

Antwort von Sushi 8

Beste James Luteijn, bedankt voor de feedback. Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Ron
13 MĂ€rz 2022

Supervers en heel smakelijk! Echt een aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bianca
12 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten!!

Henk
11 MĂ€rz 2022

Goede services om een eerder gemaakt foutje snel te herstellen . Compliment!

P van es
6 MĂ€rz 2022

Was super lekker kom graag terug en zal echt ieder aanbevelen

Antwort von Sushi 8

Beste P van Es, wat fijn dat het goed in de smaak valt! Wij hopen u snel weer terug te zien.

Dekker
6 MĂ€rz 2022

Heerlijke sushi en altijd precies op tijd bezorgd !!

Bram
5 MĂ€rz 2022

Jammer dat als je 96 stukjes besteld, maar twee potjes soja saus krijgt. Beetje uit verhouding. Want bestel je 26 stukjes, dan krijg je er ook bij. Verder is de kwaliteit wel als vanouds en super heerlijk van kunnen genieten

Henk
5 MĂ€rz 2022

helaas ontbrak er voor de tweede keer iets aan de levering . Graag beter opletten svp. verder prima

Antwort von Sushi 8

Beste Henk, het spijt ons dat wij niet konden voldoen aan uw verwachtingen. Wij hopen dat dit de volgende keer wel goed gaat. We zien u graag weer terug.

AletO
4 MĂ€rz 2022
Jeannine
4 MĂ€rz 2022

Was heerlijk!

Albert Monpellier
3 MĂ€rz 2022

Sushi’s zoals sushi’s horen te zijn! Bezorging was top gedaan en snel!

Antwort von Sushi 8

Beste Albert monpellier, wat leuk om uw reactie te lezen. Wij hopen u snel weer terug te zien!

Pawel
3 MĂ€rz 2022

Altijd lekker

N
1 MĂ€rz 2022
Henk Nieuwenhuis
26 Februar 2022

Goede kwaliteit en het zag er goed uit. Complimenten !!!

Alex
24 Februar 2022

Top kwaliteit!!!

Scholten
21 Februar 2022

Het was weer super

E. Van der Land
20 Februar 2022
Joyce
18 Februar 2022

Het was weer een tijd geleden, maar dit keer totaal geen klachten. Het was heerlijk!

Antwort von Sushi 8

Beste Joyce, wat fijn om te horen dat alles goed in de smaak is gevallen.

Simone
17 Februar 2022

Wel lekkere sushi maar jammer van de krab salade in de California roll ipv stukken surimi krab. De sashimi was wel echt heerlijk.

Antwort von Sushi 8

Beste Simone, vervelend dat u niet tevreden bent over onze california roll. Een leuk feitje over onze krabsalade is dat wij deze zelf dagelijks vers klaarmaken voor in de rollen doormiddel van surimi fijn te malen en aan te mengen met onze zelf gemaakte saus. Wij zien u graag terug bij Sushi Eight.

N
16 Februar 2022
Van gemert
15 Februar 2022

Was weer heerlijk.

Peter
15 Februar 2022
Jan van der Staak
13 Februar 2022

Kwam sneller als aangegeven, was heerlijk en vers... need I say more?

Harry-George de Bie
13 Februar 2022

Meestal zijn de bestelde producten goed. Echter dit keer waren de gefrituurde snacks te lang gefrituurd zodat ze niet een mooie goudgele kleur hadden en daarom ook anders smaakten.

Paul
12 Februar 2022

Lekker hoor

Jurgen
11 Februar 2022
NK
10 Februar 2022
Alette
5 Februar 2022

Altijd heerlijk, op tijd en soms zelfs met een persoonlijker verrassing!

Antwort von Sushi 8

Beste Alette, wat fijn om te horen dat alles naar wens was. graag tot de volgende keer

Bianca
5 Februar 2022

Snelle levering, lekker! Verbeterpunt de teriyaky zat er niet bij.

Jurgen
4 Februar 2022
Mariska
4 Februar 2022

Prima service op tijd Hele aardige bezorgster

D
3 Februar 2022

Lekker gegeten, goede service

Yvette
3 Februar 2022

Alles smaakte vers en was goed op smaak. De levering was prima op tijd.

Antwort von Sushi 8

Beste Yvette, fijn dat het naar wens was. we hopen u snel weer te zien.

Vera
1 Februar 2022
D van den berg
1 Februar 2022

Was lekker. Goeie sushi

Antwort von Sushi 8

Fijn dat u van de sushi heeft genoten. Graag tot snel! -Team Sushi Eight

Mike van der Aa
28 Januar 2022
Bas
28 Januar 2022

Heerlijke sushi en precies op tijd bezorgd! Top

Kaak Dough Technology Nieuwkuijk
26 Januar 2022

Goede kwaliteit eten. Elke keer netjes op tijd bezorgt.

Marc
26 Januar 2022

Snel en goed geleverd Hele aardige bezorger

Vd sanden
24 Januar 2022
Tinnebroek
24 Januar 2022

Wow, nadat we bericht hadden gekregen dat ze helemaal uitverkocht waren, kregen we toch nog allerlei lekkers bezorgd! En ons geld terug! Wat een service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Beste Tinnebroek, fijn dat alles toch nog zo lekker was. Wij hopen dat de volgende keer dat het niet uitverkocht is. Graag tot ziens.

Frank
23 Januar 2022

Heerlijk en ruim voldoende voor 2 personen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Anoniem
23 Januar 2022
Corrian Brok
23 Januar 2022
Didden
23 Januar 2022
Chiara Brekelmans- Cronenberghs
23 Januar 2022

Het kan voorkomen dat de bestelling verlaat wordt geleverd, maar fijn als vanuit het personeel zelf excuses wordt gemaakt in plaats van hier zelf om te vragen.

Antwort von Sushi 8

Beste Chiara Brekelmans, wat vervelend om te horen dat het zo had moeten gaan, onze excuses. Ik hoop dat het de volgende keer wel goed gaat. we hopen snel weer te zien.

Horsten
22 Januar 2022

Het was weer super lekkerđŸ‘ŒđŸ»

Lansbergen
22 Januar 2022

Complimenten. Ook zo makkelijk bestellen. Staat perfect aan gegeven. Perfect op tijd. Heb echt heerlijk gegeten met me zoontje. Een 10. 😋 Zeker tot de volgende keer.

Nikkie ten Westenend
22 Januar 2022

De sushi is zoals gewoonlijk heerlijk! Alleen jammer dat de bestelling 45 minuten te laat was terwijl er ruim op tijd besteld is.